© 2021 Kaş Begonvil Turizm | Kaş'ta Dalış, Aktivite ve Dahası...

/en/tr

Katılımcı Dostu

Katılımcı Dostu

Sizlerle macerayı, keyfi paylaşmanın yanında hedefimiz: Kaş'taki tatiliniz boyunca bölgedeki danışma noktanız olmak.

Size Özel Turlar

Size Özel Turlar

Neden kendi maceralarınızı istediğiniz gibi yaratmayasınız? Bizimle yaşayacağınız maceraların limiti yok. Siz isteyin biz planlayalım.

Sürdürülebilir Turizm

Sürdürülebilir Turizm

Yaptığımız tüm aktivitelerde bulunduğumuz her doğal çevrede turizmin, doğanın, yaşayan kültürün, birarada sürdürülebilirliğini hedefliyoruz.

Dalış

Kaş’ta dalış mı yapmak istiyorsun? Bougainville Dalış Merkezi ile unutulmaz bir dalış deneyimi yaşa.

Maceralar

Sea kayak’tan, dağ bisikleti turlarına; trekking’den canyoning’e bir çok Kaş aktivitesi seni bekliyor.

Referanslar

Tripadvisor 2021 Travellers' Choice Award

2021 yılında Tripadvisor'ın Travellers' Choice ödülünü tekrar almış olmaktan mutluyuz.

Frommer's

Frommer's

Frommers Online dalış için Bougainville Travel ile ilgili güzel yorumları;"resifler, mağaralar, gemi batıkları ve hatta uçak batığı gibi enteresan dalış noktalarına kapıları açan dalış okulu"

Lonely Planet

Lonely Planet

Bougainville Travel Akdeniz'de yapılacak 25 aktivite içinde 1 numara olarak yer aldı. Kaş'ta yapılacak 31 aktiviye arasında 3 numara ve Avrupa'da yapılacaklar arasında 30 numara olarak yer aldı.Lonely Planet 12. Basım, Mart 2011 (Western Mediterranean sayfa. 295-360, Kaş sayfa. 336-342)"Kaş tekneciler için bir cennet ve harika atmosferi olan bir yerleşim.  Çevresi de günlük turlar ve macera sporları için çok ideal.  Bougainville Travel çok iyi bir üne sahip en eski ve oturmuş seyahat acentası, tüm gün süren çok çeşitli turlar düzenliyor. " 

TripAdvisor

TripAdvisor

Likya Kıyılarında paragliding "Bu bölgede Ölüdeniz ve Kaş paragliding için en önemli noktalar. Hüseyin Veske uzun yıllardır Kaş'ta paragliding yapan pilot olarak Bougainville Travel'da paragliding takımına liderlik ediyor.Tüplü Dalış: "Kaş muhtemelen Akdeniz'deki en iyi dalış noktalarından biri. Kaş dalış okulları Türkiye'de sorumlu dalış uygulamaları ile bazen ziyaretçileri şaşırtıyorlar.